Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Good Citizen
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    78

    Default My BLINDER is BROKEN!! HELP!

    Here's the situation. I put the LED units in the front as stated, wired it through the firewall, plugged it into the console jack #1 and #2.

    Now, I plugged the white fuse wire into it that splits into RED/BLUE/BLACK. I grounded the black with the car chasis, screw the blue one, and I plug the red into the switch. Switch is ON. Plug the extension RED into the switch, and plug it into my cigarette lighter 12V plug on the back behind it.

    The LED on the CONSOLE doesn't turn on where the ALARM is... WTF is wrong?! I tried reversing the switch plugs, but still no game!!!! HELP!!!!

    AHHHHHHH.....

    I don't know how to check the power with the battery/fuse... I'm a noob with cars really... help me THX~!

  2. #2
    Lead Foot
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Riverview, FL
    Posts
    439

    Default

    No offence, but if you are a NOOB with cars, why the HELL did you try and install it yourself? I know cars fairly well and I still stay away from installing stuff myself.

  3. #3
    Good Citizen
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    78

    Default

    Quote Originally Posted by leepoffaith
    No offence, but if you are a NOOB with cars, why the HELL did you try and install it yourself? I know cars fairly well and I still stay away from installing stuff myself.
    I went to some local installation shops and they were $150-200 each. It isn't that hard to install either, it's just not powering on. I know how to wire and stuff. I installed my own headunit, but this just isn't working

  4. #4
    Lead Foot
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Riverview, FL
    Posts
    439

    Default

    Quote Originally Posted by Immortal Cow
    Quote Originally Posted by leepoffaith
    No offence, but if you are a NOOB with cars, why the HELL did you try and install it yourself? I know cars fairly well and I still stay away from installing stuff myself.
    I went to some local installation shops and they were $150-200 each. It isn't that hard to install either, it's just not powering on. I know how to wire and stuff. I installed my own headunit, but this just isn't working
    Try calling Blinder Directly. They will treat you good

  5. #5
    Good Citizen
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    78

    Default

    Quote Originally Posted by leepoffaith
    Quote Originally Posted by Immortal Cow
    Quote Originally Posted by leepoffaith
    No offence, but if you are a NOOB with cars, why the HELL did you try and install it yourself? I know cars fairly well and I still stay away from installing stuff myself.
    I went to some local installation shops and they were $150-200 each. It isn't that hard to install either, it's just not powering on. I know how to wire and stuff. I installed my own headunit, but this just isn't working
    Try calling Blinder Directly. They will treat you good
    I figured it out. The cigarette lighter wasn't powering the unit completely so it wouldnt' turn on. I tapped the battery with the unit and it worked. Weird ain't it... Now, what do I do in terms of finding a 12V Power wire to clamp it onto?

  6. #6

    Default

    What kind of car do you have? I would google something like "$mycar hardwire" and find some forum post somewhere with instructions, since you're probably not the first one to try such a thing.

    Alternatively, many people find it convenient to tap directly off the fuse box. You can get "fuse taps" at any car parts store, and they provide a quick and safe way to get a power lead from any circuit in your car from a central location (your fuse box). Experiment to find one that suits your needs (i.e. always has power when the ignition is on).

    Good luck!

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Houston Tx (Harris County)
    Posts
    1,046

    Default

    U DONT HAVE IT GROUNDED U THINK U DO TRY SOME WHERE ELSE SORRY FOR THE CAPS

 

 

Similar Threads

  1. V1 Def. Broken
    By lilc4247 in forum Valentine One
    Replies: 10
    Last Post: 06-11-2011, 12:28 PM
  2. They think it's broken?
    By switch626 in forum Laser Jammers - General
    Replies: 8
    Last Post: 07-05-2010, 03:31 AM
  3. V1, broken?
    By Legend in forum Valentine One
    Replies: 7
    Last Post: 01-29-2009, 11:26 AM
  4. My Bel STi is broken!!!!!!
    By stealthJamal in forum Beltronics
    Replies: 16
    Last Post: 01-21-2007, 09:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •