Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 41 to 50 of 56
  1. #41
    Experienced
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    286

    Default Re: Problem with Blinder 20

    Quote Originally Posted by category4 View Post
    Have you unplugged everything else from the CPU except the heads? No speaker, no led, etc. If you have nothing but a new CPU and 2 heads plugged in then it must be the heads.

    Or the bad head shorted out the new CPU?
    *********************************

    Quote Originally Posted by category4 View Post
    Have you unplugged everything else from the CPU except the heads? No speaker, no led, etc. If you have nothing but a new CPU and 2 heads plugged in then it must be the heads.

    Or the bad head shorted out the new CPU?
    ************************************

    Have you unplugged everything else from the CPU except the heads?
    ....i have unplugged the buzzer/led however, that would be/is useless in that, i would not know if the unit was activating as there would be no audio or visual display. with the led and buzzer disconnected, HOW would i tell if ANYTHING was functioning?

    No speaker, no led, etc.
    ...see above
    .
    If you have nothing but a new CPU and 2 heads plugged in then it must be the heads.
    ....again, i refer to my previous statements...i cannot test either head w/out a buzzer/led light...unless there is a way i currently do not know about...i have tried the same two heads (as above) and both interfaces/logic boxes, and getthe same results...i am trying to reason that it could be the led/buzzer but, don't know how to check if defective in some way while connected...i can hit my tv remote into my v1 from 15-20' feet away and the v1 ligts off on laser so, i am reasonably sure i have enough there to hit the blinders at point blank....

  2. #42
    Radar Fanatic
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Lakeland,Fl
    Posts
    2,702

    Default Re: Problem with Blinder 20

    I'll send you another LED/Buzzer set-up to help in your tests!

  3. #43
    Experienced
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    286

    Default Re: Problem with Blinder 20

    Quote Originally Posted by BLINDER-GUY View Post
    I'll send you another LED/Buzzer set-up to help in your tests!

    check your e-mail.......

  4. #44
    Rocket Driver
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GA
    Posts
    8,717

    Default Re: Problem with Blinder 20

    If you have a video camera you shold be able to see the heads firing back when activating with the remote.
    Valentine One (3.858 Ice Cream Truck, 3.812 in Vette)
    4 Head LI (On Vette) (7.11 CPU Regular heads front, HP Heads on the rear)
    9500ci (On Vette)

    LI Quad (On Ice Cream Truck)

    LI Dual (On SRX, 7.06 CPU)

    ProLaser II, ProLaser III, Stalker LZ-1, LTI Marksman & Laser Atlanta "R" (looking for an Ultralyte LRB)

    2008 Corvette Z-51 Coupe

    Escort 9500 ix (Cadillac SRX)

  5. #45
    Rocket Driver
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GA
    Posts
    8,717

    Default Re: Problem with Blinder 20

    Quote Originally Posted by da mail man View Post
    *********************************



    ************************************

    Have you unplugged everything else from the CPU except the heads?
    ....i have unplugged the buzzer/led however, that would be/is useless in that, i would not know if the unit was activating as there would be no audio or visual display. with the led and buzzer disconnected, HOW would i tell if ANYTHING was functioning?

    No speaker, no led, etc.
    ...see above
    .
    If you have nothing but a new CPU and 2 heads plugged in then it must be the heads.
    ....again, i refer to my previous statements...i cannot test either head w/out a buzzer/led light...unless there is a way i currently do not know about...i have tried the same two heads (as above) and both interfaces/logic boxes, and getthe same results...i am trying to reason that it could be the led/buzzer but, don't know how to check if defective in some way while connected...i can hit my tv remote into my v1 from 15-20' feet away and the v1 ligts off on laser so, i am reasonably sure i have enough there to hit the blinders at point blank....
    If the V1 is firing it is probaby not from the remote, rather from reflecions from the Blinder heads.
    Valentine One (3.858 Ice Cream Truck, 3.812 in Vette)
    4 Head LI (On Vette) (7.11 CPU Regular heads front, HP Heads on the rear)
    9500ci (On Vette)

    LI Quad (On Ice Cream Truck)

    LI Dual (On SRX, 7.06 CPU)

    ProLaser II, ProLaser III, Stalker LZ-1, LTI Marksman & Laser Atlanta "R" (looking for an Ultralyte LRB)

    2008 Corvette Z-51 Coupe

    Escort 9500 ix (Cadillac SRX)

  6. #46
    Experienced
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    286

    Default Re: Problem with Blinder 20

    Quote Originally Posted by category4 View Post
    If the V1 is firing it is probaby not from the remote, rather from reflecions from the Blinder heads.

    NO...you have misunderstood me....what i said/mean was when i point my
    tv remote control at the v1, the V1 will go off.....the blinder heads are not going off or at least the blinder system is not alerting me to it.....i pointed the TV REMOTE at the V1 to insure "recognition" before pointing at the blinder heads....
    Last edited by da mail man; 02-20-2009 at 07:45 PM. Reason: spelling error

  7. #47
    Yoda of Radar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Los Angeles Area
    Posts
    13,881

    Default Re: Problem with Blinder 20

    Quote Originally Posted by category4 View Post
    If you have a video camera you shold be able to see the heads firing back when activating with the remote.
    I can see my jammers fire using my cell phone camera.

  8. #48
    Experienced
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    286

    Default Re: Problem with Blinder 20

    Quote Originally Posted by djrams80 View Post
    I can see my jammers fire using my cell phone camera.

    ...i know that can be done except i do not have a "cell phone" camera nor do i know anyone who does...if i did, i would have already been on the phone with them...

  9. #49
    Rocket Driver
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GA
    Posts
    8,717

    Default Re: Problem with Blinder 20

    Quote Originally Posted by da mail man View Post
    NO...you have misunderstood me....what i said/mean was when i point my
    tv remote control at the v1, the V1 will go off.....the blinder heads are not going off or at least the blinder system is not alerting me to it.....i pointed the TV REMOTE at the V1 to insure "recognition" before pointing at the blinder heads....
    My TV remotes will not set off my V1, but it does go off when the Blinder or LI heads fire if I have the car in the garage or parked where the jammer signals get bounced back to the V1.
    Valentine One (3.858 Ice Cream Truck, 3.812 in Vette)
    4 Head LI (On Vette) (7.11 CPU Regular heads front, HP Heads on the rear)
    9500ci (On Vette)

    LI Quad (On Ice Cream Truck)

    LI Dual (On SRX, 7.06 CPU)

    ProLaser II, ProLaser III, Stalker LZ-1, LTI Marksman & Laser Atlanta "R" (looking for an Ultralyte LRB)

    2008 Corvette Z-51 Coupe

    Escort 9500 ix (Cadillac SRX)

  10. #50
    Experienced
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    286

    Default Re: Problem with Blinder 20

    Quote Originally Posted by category4 View Post
    My TV remotes will not set off my V1, but it does go off when the Blinder or LI heads fire if I have the car in the garage or parked where the jammer signals get bounced back to the V1.
    ...my remotes set of BOTH v1's that i own....don't know what to tell ya...wish however, i had access to a cell phone with camera....

 

 

Similar Threads

  1. Blinder wiring problem
    By InfernoRedSe in forum Blinder Laser Jammers
    Replies: 3
    Last Post: 05-06-2011, 12:05 PM
  2. Problem with Blinder M27????
    By wolfpacal in forum Blinder Laser Jammers
    Replies: 10
    Last Post: 08-19-2010, 01:00 AM
  3. Beeping Problem with Blinder
    By GTISCRUB91 in forum Blinder Laser Jammers
    Replies: 17
    Last Post: 04-28-2009, 03:02 PM
  4. Blinder M20 Problem
    By 99max in forum Blinder Laser Jammers
    Replies: 7
    Last Post: 04-04-2009, 10:07 PM
  5. Blinder mounting off slightly is this a big problem.
    By willsrx in forum Blinder Laser Jammers
    Replies: 6
    Last Post: 09-06-2006, 09:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •