Results 1 to 3 of 3

Thread: Laser False

  1. #1
    Good Citizen
    Join Date
    Jul 2006

    Default Laser False

    Hello everyone. I have a X50. I live in a rural area and I get alot of laser false just riding down the road. I also get laser alert when I press my horn. I have tested it on 3 different vehicles. I have had the unit serviced once, its about a year old. Anyone had this problem.

  2. #2
    Yoda of Radar
    Join Date
    Nov 2005


    Often times its a Noisy Electrical system(s)...the horn especially is a dead give away... otherwise its possible that a part (forgot what one) goes bad, and it must be replaced.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006

    Default Try this out. It has worked for me

    Go to other forum created by Mister Mike and read what I did to solve problem. Check it out and reply back to me and let me know if this works for you or not. It has worked successfully for me thus far. Only 3 days into it but have not had a false laser alert yet.
    Note, make certain unit is turned off when you do this. Duh!



Similar Threads

  1. False Laser
    By Gnarnar in forum Valentine One
    Replies: 13
    Last Post: 01-13-2010, 08:39 PM
  2. Laser false?
    By RadarKid in forum Valentine One
    Replies: 11
    Last Post: 11-29-2008, 03:16 AM
  3. false laser on x50 a lot
    By maskellxx in forum Escort
    Replies: 8
    Last Post: 01-10-2008, 03:10 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 10-12-2007, 06:50 PM
  5. Fun Laser False with my X50
    By Toronto-radar-chopper in forum Escort
    Replies: 4
    Last Post: 10-09-2006, 11:36 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts