Results 1 to 4 of 4

Thread: LED question

  1. #1
    Newcomer
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Texas
    Posts
    5

    Default LED question

    Just got my RX65 yesterday. I left it on my windshield mount all day in the Texas heat. When I was leaving for work I noticed the right half of my led was dimmer than the left.

    I am letting it cool down and will see if this will correct itself to the original brightness.

    Anyone else experience this problem?

  2. #2
    Advanced Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    N/A
    Posts
    5,709

    Default

    Sounds like trouble..... :? Don't think it's going to fix itself.

  3. #3
    Yoda of Radar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In front of my computer
    Posts
    10,773

    Default

    Sounds like a Saab trip computer display, after a few years the pixes start to go dim, then out... starts to look like Klingon language... To fix you just need to apply some kind of pressure on the back of the unit.

    If your 65 is still under warranty I'd send back.

  4. #4
    Newcomer
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Texas
    Posts
    5

    Default

    After waiting about 4 hrs I tried it again. Both sides of the LED work normally now. Weird. I'll try to keep the unit from the direct sunlight when parked and see if it happens again. If it does then I will return it for another.

    Thanks

 

 

Similar Threads

  1. POP question and Threat mode question
    By yahtzee in forum Beltronics
    Replies: 15
    Last Post: 08-19-2007, 07:03 PM
  2. dumb question????..now with 2nd, follow up question!!!
    By the-ROOSTER- in forum Radar Detectors - General
    Replies: 20
    Last Post: 02-18-2007, 12:08 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 01-31-2007, 10:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •