Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: X50 Testing

  1. #1
    Newcomer
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MO
    Posts
    27

    Default X50 Testing

    I drove the same local loop one trip right after the other, three times once in each different mode. In highway mode i picked up numerous light to full X band signals, next I switched to auto mode drove the same loop and picked up only 2 strong x band signals at the same location as the first loop, then I switched to city mode no x band signals at all.

  2. #2
    Speed Demon
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Radar Land
    Posts
    670

    Default Re: X50 Testing

    Quote Originally Posted by mj
    I drove the same local loop one trip right after the other, three times once in each different mode. In highway mode i picked up numerous light to full X band signals, next I switched to auto mode drove the same loop and picked up only 2 strong x band signals at the same location as the first loop, then I switched to city mode no x band signals at all.
    Are you happy with your X50 or do you wish you never got one?

  3. #3
    Old Timer
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ohio
    Posts
    5,182

    Default

    What were the ranges on the highway mode?

  4. #4
    Newcomer
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MO
    Posts
    27

    Default

    So far I am happy with it I will no more when i take my next few sales trips.

  5. #5
    Newcomer
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MO
    Posts
    27

    Default

    Sethy as far as range what do you mean I will try to answer

  6. #6
    Old Timer
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ohio
    Posts
    5,182

    Default

    how many miles or seconds did it detect X band before it went full alert

  7. #7
    Newcomer
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MO
    Posts
    27

    Default

    I should say that this area is a heavy populated, business, and light industrial. I am fairly sure these signals came from a building. When I made the 1st loop in highway mode there were quite a few light signals so it would be hard to determine exactly at what distance I was getting the 2 full signals. I will make the same loop tomorrow am and try to determine what distance I am picing up the signals in auto mode.

  8. #8
    Speed Demon
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Radar Land
    Posts
    670

    Default

    Quote Originally Posted by mj
    I should say that this area is a heavy populated, business, and light industrial. I am fairly sure these signals came from a building. When I made the 1st loop in highway mode there were quite a few light signals so it would be hard to determine exactly at what distance I was getting the 2 full signals. I will make the same loop tomorrow am and try to determine what distance I am picing up the signals in auto mode.
    Have you been hit with laser?.

  9. #9
    Newcomer
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MO
    Posts
    27

    Default

    No not yet

  10. #10
    Speed Demon
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Radar Land
    Posts
    670

    Default

    I have not gotten hit with my X50 as well but I did get hit with my old 8500 and I think it really picked up laser from a long ways away but of corse most of the time laser is hard to find.

 

 

Similar Threads

  1. Testing LI
    By DarkChewby in forum Laser Interceptor
    Replies: 10
    Last Post: 09-04-2009, 09:39 AM
  2. X50 Testing
    By hookem202 in forum Escort
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2005, 08:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •