Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Default Service required

    I have been reading a number of posts lately regarding self-calibration and service required messages popping up on the X50. I never thought it would happen to me :roll:

    It did!!!!!!!!! So, pissed off! I LOVED the X50! I told everybody about how wonderful of a detector it is(was). And now it goes and does this after not even 6 months!!!! - I have lost faith in Escort

    Anybody else experienced this?

  2. #2
    Speed Demon
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    North Carolina
    Posts
    575

    Default Re: Service required

    Quote Originally Posted by wanderingmind12
    I have been reading a number of posts lately regarding self-calibration and service required messages popping up on the X50. I never thought it would happen to me :roll:

    It did!!!!!!!!! So, pissed off! I LOVED the X50! I told everybody about how wonderful of a detector it is(was). And now it goes and does this after not even 6 months!!!! - I have lost faith in Escort

    Anybody else experienced this?
    Yes, but mine was 2 months out of warranty so I paid to have it fixed and sold it. I am getting a V1 in the next month or two. The worst part of owning an x50 is the customer service you receive when you have a question about repairs, etc.

  3. #3

    Default yeah well...

    Luckily, I purchased the 2 year plan with the detector from Best Buy. I brought it back there and they exchanged it on the spot for a brand new BLUE display one. I didn't even have to pay extra 8) The customer service person just thought the price had gone up! I wasn't going to be like, "Mam, I think I owe you an extra $30 because Escort decided that blue LED's cost that much more."

    So, anyways, brand new blue 8500 X50 rev 5 with a 1.5 year warranty still on it from Best Buy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


    Picture! http://www.fastcougar.com/forums/att...ay%20X50%2Ejpg

  4. #4

    Default

    Is there a specific version number that this is only happening to or just random?

  5. #5
    Professional
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Texas
    Posts
    1,483

    Default

    I bought a Bel from Roy in may and 2 months later it said service required. I sent it in and they said it was find. They upgraded the software and reset it. It was back to normal. Even seemed to detect better.

  6. #6
    Power User
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    In Car RamRod
    Posts
    4,001

    Default

    mine says service required somtimes....

 

 

Similar Threads

  1. Service Required HELP!
    By Grant in forum Escort
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2011, 06:16 PM
  2. Service Required
    By declansdad in forum Beltronics
    Replies: 18
    Last Post: 09-07-2010, 11:56 AM
  3. Self Cal and Service Required?????
    By Mayur in forum Escort
    Replies: 30
    Last Post: 01-02-2007, 04:55 PM
  4. Service Required, but ok now
    By asianfire in forum Beltronics
    Replies: 10
    Last Post: 07-18-2006, 10:28 PM
  5. Service Required
    By cavili in forum Beltronics
    Replies: 10
    Last Post: 08-13-2005, 01:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •