Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29
  1. #1
    Old Timer
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ohio
    Posts
    5,182

    Default X50 OWNERS PLEASE READ

    Hey everyone, I am here needing the X50 owners help. I decided to sticky this for a week & it'll be gone. A while back, I had an older x50 that falsed to POP all the time. Just last month, I picked up another x50 and it did not false on POP at all. I am curous to know if escort fixed their popping problem w/o going public about it. I am hoping the escort owners will join with me and reset their x50 & get the firmware version + post it here...

    To get your firmware version, follow these steps: Thanks Pemarsh
    When you perform a factory reset, the Passport will power up and show the software version, then go through the normal start-up sequence. This will, of course, override any programming you have made. While the Passport is turned OFF, hold the City, Dim and Mute buttons simultaneously while turning your Passport ON. Release buttons as soon as it starts to power up and read the display for the software version. I hope that helps, and thanks for your interest in Escort!

  2. #2
    Old Timer
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ohio
    Posts
    5,182

    Default

    Ill start off with mine. I have no problems on POP

    REV: 5

  3. #3
    Newcomer
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    SOUTHWEST VIRGINIA
    Posts
    41

    Default

    REV: 3. I've never had any problems but compared to some of you I probably live in the sticks so there's not as much stuff to cause the POP to alarm...

  4. #4

    Default

    I get false POP readings with my Version 5.

  5. #5
    Newcomer
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Western Washington
    Posts
    14

    Default

    I get POP alerts here and there and some other odd alerts with Version 5.

  6. #6
    Good Citizen
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Oklahoma
    Posts
    111

    Default v5 falses

    I have version 5. On this last road trip...2500 highway miles...mine falsed about 5 or 6 times on POP. At least I thought they were falses...I never saw a cop after several miles of the POP alert.

    That's not a bad false rate in my book. But still I wished it NEVER falsed.

  7. #7
    Power User
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Maryland
    Posts
    3,939

    Default

    My X50 is REV 5.

    It hardly ever falsed on POP. But the Ka detection on mine sucked unless the Ka was straight ahead with the gun pointed in my direction. Gonna ebay my X50 once I figure out how to ebay. (cant believe i've never bought or sold anything on ebay)

  8. #8
    Good Citizen
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    197

    Default

    What do you plan to buy in replacement?

  9. #9
    Power User
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Maryland
    Posts
    3,939

    Default

    Not sure yet. Gonna take a look at V1, RX65, 995 or just use my original 8500 and wait for "brand X".

  10. #10
    Good Citizen
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    California
    Posts
    92

    Default

    Both X50's I bought 2 weeks ago are firmware 5.

 

 

Similar Threads

  1. ALL GX-65 OWNERS !!!! Please read.
    By gpracer1 in forum Beltronics
    Replies: 22
    Last Post: 04-14-2015, 09:21 PM
  2. Replies: 31
    Last Post: 01-14-2009, 08:48 AM
  3. ALL NEW owners of V1,PLEASE READ THIS!
    By MetalFlame in forum Valentine One
    Replies: 1
    Last Post: 12-25-2008, 05:35 PM
  4. EVERY DRIVER NEEDS to READ THIS, ESPECIALLY DETECTOR OWNERS
    By Veil Guy in forum Radar Detectors - General
    Replies: 31
    Last Post: 07-16-2007, 04:26 PM
  5. Replies: 11
    Last Post: 07-31-2006, 06:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •