Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ES13Raven
    Guest

    Default Anyone else have this issue?

    I must have a windshield that is angled a lot...

    I mount my RX65 or X50 to the upper left of my rear-view mirror. To get my detector level though (yes, I actually used a level), I had to bend the windshield mounting bracket to the point where the nubs of the suction cups rub up against the detector.

    It makes for a nice, snug fit but does anyone else have to bend theirs that much?

    :shock:

  2. #2
    Yoda of Radar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Rottweiler Land
    Posts
    10,420

    Default

    Yes I did when I had my 65, but it never fell down!

  3. #3
    Advanced Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Southern MA
    Posts
    10,127

    Default

    i am constantly bending my mount when i got car from car with no problem...out ever the suction cups can were out so make sure to soak them in water over night every once in awhile

    Spoiler: show

    Radar Detectors-V1 & BEL v995
    Laser Jammer-Laser Interceptor Quad
    GPS Camera Locator-Cheetah C100
    GPS Nav-Garmin nuvi w/Trapster
    CB Radio-Galaxy DX-949 w/Wilson 500
    Scanner-RS Pro-96

  4. #4
    Advanced Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Michigan
    Posts
    7,509

    Default

    I have that problem on my cars. In fact even when I bend it all the way back like that, the detector still isn't level and is pointing up in the air. So I got a visor clip from Roy and use that. I mount it directly to the vehicle headliner, it works great and the detetcor is 100% level.

    Jim

  5. #5
    Old Timer
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Ohio
    Posts
    5,182

    Default

    Yea, I have that problem with my x50 when I mount it high up on my windshield. I just stuck some cushining at the end of the detector to keep it level.

  6. #6
    Radar Fanatic
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    2,303

    Default

    I let a friend use my RX in a Cavalier yesterday, aimed up quite a bit when placed above the mirror, it was a short trip though, and it seemed to work with just a small loss in range.

  7. #7
    ES13Raven
    Guest

    Default

    One other thing I just noticed...

    I thought that the X50 was pointed slightly up, but it turns out it was actually level.

    I was using a level on the underside of the X50, but then I lined up the level with the "crease" on the side of the X50. The crease/line along the side of the X50 showed that it was actually level, where if I put the level on the underside it was pointing slightly up.

    The bottom/underside of the X50 is not that straight...

 

 

Similar Threads

  1. New STi issue
    By Dog_Man in forum Beltronics
    Replies: 9
    Last Post: 12-29-2006, 09:18 AM
  2. Issue with Rx 65
    By Cry Havoc in forum Beltronics
    Replies: 8
    Last Post: 12-27-2006, 02:39 PM
  3. V1 issue
    By xXCriticizeXx in forum Valentine One
    Replies: 4
    Last Post: 10-26-2006, 07:42 PM
  4. Issue with my V1
    By Brimstone in forum Valentine One
    Replies: 18
    Last Post: 06-21-2006, 12:10 PM
  5. My only issue with my 995...
    By StandingCow in forum Beltronics
    Replies: 18
    Last Post: 05-15-2006, 10:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •