Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jan 2009

    Default LI quad sound gone

    So I have 4 standard power sensors in my Mustang.
    In the past week or so, the volume has been muted, however I believe the unit is still working, because while it Very rarely falses (3 times in 8 months), I drove past an extremely high end AMG/Mercedes, and noticed the stereo muted.
    I think the light on the switch also flashes when the car is first turned on (initial 10 second parking mode).
    What's the first thing I need to do to troubleshoot this?

  2. #2

    Default Re: LI quad sound gone

    Sounds as if your speaker may have failed. Email me at or call our Technical Support Line in my signature below and we'll troubleshoot it for you.

    Last edited by Laser-InterceptorUSA; 02-10-2012 at 03:25 PM.



Similar Threads

  1. Anti-Laser G9 quad vs Li Quad
    By BraveHeartCa in forum Laser Interceptor
    Replies: 7
    Last Post: 09-22-2010, 12:40 AM
  2. 995 sound q
    By focalcivic in forum Beltronics
    Replies: 3
    Last Post: 03-24-2008, 07:06 PM
  3. LPP sound q
    By focalcivic in forum Laser Jammers - General
    Replies: 10
    Last Post: 03-12-2008, 02:29 PM
  4. What does Ku sound like?
    By TexasRed in forum Valentine One
    Replies: 7
    Last Post: 03-29-2006, 03:33 PM
    By Jamescase10 in forum Whistler
    Replies: 27
    Last Post: 03-24-2006, 08:12 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts