Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Logging In

  1. #1
    Radar Fanatic
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ARIZONA
    Posts
    2,474

    Default Logging In

    I have noticed that the past few times I've been here, I have had to re-log in even though I have checked "Remember my password- log me in automatically" - Anyone else having that problem?

  2. #2
    Old Timer
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    New Hampshire
    Posts
    6,806

    Default

    I've had to log in a few times today too. I thought my cookie manager was causing it, so I didn't post anything about it. But it's happening to you too?

    It seems to be ok now, but we'll see in a couple hours. Maybe Roy set the login cookie to expire too fast.
    If I'm passing you on the right, YOU are in the wrong lane!

    If speed kills, how come I'm still alive?

    Active Countermeasures: V1 3.858, Escort Redline, Beltronics STi-R+, LI Dual 7.1x CPU/8.7 Heads (front)
    Other/Backup Countermeasures: V1 3.813 (loaned to friend), Beltronics Pro RX65 M4 6.3
    Vehicle: 2002 Audi A4 1.8T Quattro
    LEO Toys: Kustom Pro Laser II & III
    Encounters/Saves August 2011: Radar 3/1, Laser 0/0


  3. #3
    Radar Fanatic
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ARIZONA
    Posts
    2,474

    Default

    Everytime I log off this forum and log back on later I have to re enter my name and password and I always check automatically log me on.

  4. #4
    Professional
    Join Date
    May 2005
    Location
    New England
    Posts
    1,071

    Default

    Me too. It's never worked properly since I've been a member

  5. #5
    Professional
    Join Date
    May 2005
    Location
    Daytona Beach, FL
    Posts
    1,406

    Default

    It has worked fine for me.

    Do you accept browser cookies from this site?

    Ed

  6. #6
    Professional
    Join Date
    May 2005
    Location
    New England
    Posts
    1,071

    Default

    Yes, always. And i've deleted the cookies a few times and permitted them to be accepted again - - no change.

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Houston Tx (Harris County)
    Posts
    1,046

    Default

    yea there does seem to be a problem with the log on or its the proxy

  8. #8
    Speed Demon
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    771

    Default

    I haven't had any problems since day 1, thankfully.


  9. #9
    Administrator
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Morristown, Arizona, United States
    Posts
    3,300

    Default I check

    I do some checking on this and get back with you..
    RadarBusters.com
    Motorcycle Mounts and Accessories
    Also Join me at -
    Twitter: RadarRoy
    Facebook: Roy Reyer

  10. #10
    Advanced Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Southern MA
    Posts
    10,127

    Default

    works on my computer but different story on the family computer the security settings are too high on that

    Spoiler: show

    Radar Detectors-V1 & BEL v995
    Laser Jammer-Laser Interceptor Quad
    GPS Camera Locator-Cheetah C100
    GPS Nav-Garmin nuvi w/Trapster
    CB Radio-Galaxy DX-949 w/Wilson 500
    Scanner-RS Pro-96

 

 

Similar Threads

  1. Problems logging in
    By Super Dave in forum Radar Detectors - General
    Replies: 3
    Last Post: 06-09-2008, 12:31 AM
  2. Logging in
    By KahneFan in forum Radar Detectors - General
    Replies: 2
    Last Post: 02-21-2006, 06:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •