Results 1 to 2 of 2

Thread: Ka false

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009

    Default Ka false

    Probably already widely known but new to me. Vehicles fitted with satellite tracking set off Ka band.

    Particular government vehicles and some minning company vehicles have been setting of my Redline on Ka 35ish Ghz.

    A friend has one in his company car and now can't run his detector in it because it constantly alerts to the tracking system.

    Sucks to be him. Even one with Ka segmentation is no good to him because his tracking system falls within the required segment he needs to have on to detect LEO's in our area.

  2. #2
    Speed Demon
    Join Date
    Aug 2007
    Driving the United Socialist States of North America

    Default Re: Ka false

    Wow I didn't know that good information to know. In fact I was in an area earlier today where I was getting what appeared to be I/O Ka alerts. I never saw any LEOs so it could have been the vehicle tracking system.




Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-23-2009, 10:24 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-27-2008, 09:52 PM
  3. Do you think this was a false or what?
    By jerison in forum Radar Detectors - General
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2006, 04:49 PM
  4. Re: VG-2 false on 795
    By proudNMAmember in forum Radar Detectors - General
    Replies: 3
    Last Post: 04-23-2006, 12:27 PM
  5. Same Ka false on V1 and Bel!
    By proudNMAmember in forum Radar Detectors - General
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-2006, 10:13 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts