Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Speed Demon
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ft Worth Texas
    Posts
    760

    Default Question about the "alert testing"

    I was looking at the constant on and instant on results from the SML tests.

    http://www.radarbusters.com/support/...or-testing.asp


    Ok on the x50 for example: On the 1.5 mile marker it picked up the K band at full alert. When it reached the 1 mile marker it only gave a 6/9 alert. Whats the reason behind this? Does it follow the guidelines of the "spread" of the wavelenghts at a given distance? Ie. 1000 feet, the "spread" is 85 feet wide?

    Thanks[/url]

  2. #2
    Newcomer
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    53

    Default

    I actually wondered about that myself. Also, they used a 2-second burst for the instant-on testing (if I'm remembering correctly). I know the test said that the officers were instructed to operate the guns as they would in the field, but do real-world officers really wait a full 2 seconds using instant-on? I would like to see some results with a 1-second test too, in the next set of published results. The instant-on video in these forums has made me more than a little concerned with this.

  3. #3
    Speed Demon
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ft Worth Texas
    Posts
    760

    Default

    With the instant on I guess its kind of a luck of the draw situation. Hopefully there are more cars ahead that hes sampling, the more times he samples the more chances of your detector picking it up. I seen that with the instant on some RD's detected for examle 4 of the 9.

  4. #4
    Advanced Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Michigan
    Posts
    7,509

    Default

    There's definitely some kind of misprint there or something...

    At 1 1/2 miles, it says Attowave has 9 LEDs total and the RX-65 has 6 total.
    But at 1 mile, it says they both have only 4 LEDs total?

    Jim

  5. #5
    Speed Demon
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ft Worth Texas
    Posts
    760

    Default

    Quote Originally Posted by jimbonzzz
    There's definitely some kind of misprint there or something...

    At 1 1/2 miles, it says Attowave has 9 LEDs total and the RX-65 has 6 total.
    But at 1 mile, it says they both have only 4 LEDs total?

    Jim
    I didnt catch that, good eye(s) :shock: lol. Hmmm?

 

 

Similar Threads

  1. CONSUMER ALERT!! Goons / Team Joke/3 selling "Unapproved" Jammers
    By eire05 in forum Laser Jammers - General
    Replies: 5
    Last Post: 08-01-2008, 02:21 AM
  2. X Band threshold for non-muted alert in "l" Mode
    By MyOwnSpiRal369 in forum Valentine One
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2007, 03:02 PM
  3. Motor Trend testing on the V985 said it has "POP"
    By Audi Quattro in forum Beltronics
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-2006, 09:18 PM
  4. Interested in what type of falses make "PoP" alert
    By Audi Quattro in forum Beltronics
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2006, 08:35 PM
  5. RX65 K Alert "distorted" in display threat mode
    By lowdtunz in forum Beltronics
    Replies: 4
    Last Post: 01-01-2006, 05:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •