Results 1 to 2 of 2

Thread: Ka working?

  1. #1

    Default Ka working?

    ok i bought this thing 3 weeks ago been driving around everywhere with it i get K beeps all around thats normal, but never Ka. i see cops all the time but never gives off a Ka signal.. is something wrong with my V1? the only time i got a Ka was once for about 2 seconds and thats about it. i have X off pop off and Ka more sens. i live in Denver and im going to make a move to cali at the end of the month i just want to make sure this thing is working before i head out for cali.

  2. #2
    Good Citizen
    Join Date
    Sep 2006
    Cleveland, OH


    im sure its working just fine, you just havent ran into a leo using Ka, its a radar detector not a cop detector, if they dont have their radar on then u wont get a signal, im sure in due time u will have your fair share of stories to tell, and welcome to the board.



Similar Threads

  1. is my 3.813 working rt???
    By tx_v1 in forum Valentine One
    Replies: 10
    Last Post: 10-02-2009, 09:22 AM
  2. V1 not working?
    By FoxRodder in forum Valentine One
    Replies: 16
    Last Post: 03-04-2007, 04:05 PM
  3. STi and V1 working together?
    By carboncopy in forum Beltronics
    Replies: 12
    Last Post: 09-26-2006, 09:08 PM
  4. My m-20 working?
    By sethy in forum Blinder Laser Jammers
    Replies: 4
    Last Post: 04-01-2005, 06:34 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts