Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newcomer
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    65

    Default Why Isn't My Concealed Display Working?

    I've hooked these up before without any problem, but this one isn't working. Here's how it's hooked up...



    Main cord from power to V1...other cord from "accessory" to concealed display...

    I ran the accessory cord in place of the coiled cord and it powered the V1, so I know the cord is good...

    :?: :?: :?:

  2. #2
    Professional
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lufkin, TX
    Posts
    881

    Default

    maybe the display is bad...or maybe there's a short in the plug that powers the accessory

  3. #3
    Old Timer
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    New Hampshire
    Posts
    6,806

    Default

    Is the accessory cord an original (that came with the display), or a phone cord you dug up?

    If it's a phone cord, it has to be a 4 conductor cord, not a 2 conductor cord. Also, the pinouts should be the opposite on each end of the cord (standard phone cords are like this, as are the cords that come with the V1).

    Try swapping the two cords, or try another cord, and see if that works. And make sure you're plugged into the correct jacks on the lighter plug (one is marked "accessory", the display should be plugged into that jack).

    Lastly, maybe the display is bad.
    If I'm passing you on the right, YOU are in the wrong lane!

    If speed kills, how come I'm still alive?

    Active Countermeasures: V1 3.858, Escort Redline, Beltronics STi-R+, LI Dual 7.1x CPU/8.7 Heads (front)
    Other/Backup Countermeasures: V1 3.813 (loaned to friend), Beltronics Pro RX65 M4 6.3
    Vehicle: 2002 Audi A4 1.8T Quattro
    LEO Toys: Kustom Pro Laser II & III
    Encounters/Saves August 2011: Radar 3/1, Laser 0/0


  4. #4
    Newcomer
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    65

    Default

    I'm using the right ports...the cord to the CD is just a phone cord I dug up though. I'll check it out tonight...

    THanks!

  5. #5
    Professional
    Join Date
    May 2005
    Posts
    928

    Default

    Quote Originally Posted by hankd
    I'm using the right ports...the cord to the CD is just a phone cord I dug up though. I'll check it out tonight...

    THanks!
    I did the same thing you did and used a phone cord that I dug up and it did not work either.
    You can use a phone cord but it has to be the correct type.
    Try a different cord and that will fix your problem I bet.

  6. #6
    Newcomer
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    65

    Default

    Cool...thanks guys!

    Hank

 

 

Similar Threads

  1. Concealed Display not working any more
    By kb350z in forum Valentine One
    Replies: 5
    Last Post: 11-29-2009, 11:52 PM
  2. Is the concealed display...
    By ActiveKAjam in forum Valentine One
    Replies: 10
    Last Post: 07-10-2008, 05:51 PM
  3. V1 Display not working
    By ldawson77777 in forum Valentine One
    Replies: 4
    Last Post: 08-29-2007, 09:48 PM
  4. v1 concealed display
    By maskellxx in forum Valentine One
    Replies: 5
    Last Post: 04-14-2007, 01:05 AM
  5. Concealed display not working T_T
    By oppa in forum Valentine One
    Replies: 5
    Last Post: 08-05-2006, 02:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •