Results 1 to 2 of 2

Thread: Ka Issue / Help

  1. #1

    Default Ka Issue / Help

    Starting today I have the Rear Ka alert coming on and nothing is behind me when driving. I put the car in my garage and the same thing happens. it is the same care I have always used my V1 in so there has been no change there. Any ideas what could be causing this? Is my V1 still working properly?
    It is ver 3.826 would the upgrade for $200 really be worth it?

  2. #2
    Mobile Installer
    Join Date
    Jul 2007
    East Coast (USA)

    Default Re: Ka Issue / Help

    Do a factory reset on your v1 and see if that helps,if not it needs to be sent out for service.
    Radarrob is a approved radar detector and Parking sensor installer Anywhere in the United States.Has access to Radar and Lidar Guns to test systems.Need Help Choosing a Radar Detector or parking sensor for your needs? Visit my Install Thread:

    "I'm interested to see how well you do.I never seen a car JTG before would be a first for me.."



Similar Threads

  1. New STi issue
    By Dog_Man in forum Beltronics
    Replies: 9
    Last Post: 12-29-2006, 09:18 AM
  2. V1 issue
    By xXCriticizeXx in forum Valentine One
    Replies: 4
    Last Post: 10-26-2006, 07:42 PM
  3. Issue with my V1
    By Brimstone in forum Valentine One
    Replies: 18
    Last Post: 06-21-2006, 12:10 PM
  4. My only issue with my 995...
    By StandingCow in forum Beltronics
    Replies: 18
    Last Post: 05-15-2006, 10:17 PM
  5. Anyone else have this issue?
    By ES13Raven in forum Escort
    Replies: 6
    Last Post: 12-09-2005, 01:43 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts